Trei persoane din județul Neamț au fost reținute de polițiștii buhușeni, în urma unei acțiuni de prevenire și combatere a furturilor din buzunare.

Polițiștii de investigații criminale și ordine publică au acționat, la data de 21 octombrie a.c., în orașul Buhuși, pe linia prevenirii și combaterii furturilor din buzunare, genți și poșete.

În cadrul acțiunii polițiștii au depistat în flagrant două femei de 41 și 43 de ani și un bărbat de 46 de ani, toți din județul Neamț, în timp ce sustrageau un portmoneu de la un buhușean de 67 de ani, care se afla în incinta unui magazine din localitate.

PUBLICITATE

În portofelul persoanei vătămate se aflau documente și suma de 100 de lei.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși în vederea cercetărilor.

Față de bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lânga Judecatoria Buhuși cu propunere de arestare preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ