Flotila 95 Aeriana Bacau are un nou purtator de cuvânt, in persoana lt. Bogdan Todirascu, care asigura in prezent interimatul in relatii publice. El il inlocuieste in aceasta functie pe lt.col. Adrian Plotogea, care s-a transferat la Centrul Militar Judetean (CMJ) Bacau, pe functia de sef birou.

“Pentru mine este un fel de reintoarcere la CMJ Bacau, in conditiile in care am lucrat aici pâna in anul 2007. Recunosc ca mi-a fost greu sa ma despart de colegii de la Flotila 95 Aeriana Bacau, unde am legat prietenii grozave” – declara lt.col. Adrian Plotogea.

Ieri, pentru Plotogea a fost prima zi de munca la CMJ Bacau, iar lt. Todirascu incearca o noua experienta in postura de ofiter de relatii publice la Flotila 95 Aeriana Bacau.

Ramona Ionescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ