Traian Mazilu, fostul director al SC Electrica Moldova, nu a fost acuzat si nici condamnat in procesul lui Relu Fenechiu

Fostul director al SC Electrica Moldova SA, domnul Traian Mazilu, nu a fost acuzat de vreo fapta penala in acest dosar si nici nu fost condamnat in procesul ex-ministrului Relu Fenechiu.

Domnul Mazilu a fost scos de sub urmarire penala de catre procurori inainte de inceperea procesului, domnia sa nefiind acuzat de vreo ilegalitate in timpul exercitarii functiei atât referitor la acest caz.

Conexarea eronata a unor informatii furnizate de diverse institutii a condus la publicarea unei informatii neadevarate, care speram sa nu aduca prejudicii de imagine domnului Mazilu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ