Incendiu în comuna Ștefan cel Mare

Miercuri, 21 octombrie 2015, la ora 07:05, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în comuna Ştefan cel Mare, sat Bogdana, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 70 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă, acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment.
Incendiul a fost lichidat la ora 08:20, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ştefan cel Mare. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile, a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 40 mp.

Misiune de asanare

Miercuri, 21 octombrie a.c., la ora 15:09, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a intervenit în localitatea Mărgineni pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. La locul intervenţiei au fost descoperite 2 proiectile explozive calibru 75 mm.
La ora 15:45, muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

Transport persoane supraponderale

Miercuri, 21 octombrie 2015, la ora 17:17, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Aleea Metalurgiei, pentru a transporta o persoană supraponderală, un bărbat, în vârstă de 63 ani. Pacientul a fost transportat de către pompierii militari din apartamentul acestuia, la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la Spitalul de Urgență Județean Bacău.
La ora 20:15, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Teodor Aman pentru a transporta o persoană supraponderală, un bărbat, în vârstă de 31 ani. Pacientul a fost transportat de către salvatori din apartamentul acestuia, la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la Spitalul de Urgență Județean Bacău.

Incendiu în municipiul Moinești

Miercuri, 21 octombrie a.c., la ora 18:26, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în municipiul Moineşti, strada Nicolae Şova, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 40 de ani. Construcţia era de tipul P+M, avea pereţii din lemn, acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă ondulată.
Incendiul a fost lichidat la ora 18:52, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Moineşti. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă o doză electrică defectă, au ars circa 4 mp acoperiș casă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ