Eveniment rutier – Strada Narciselor din Bacău

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 07.00, poliţiştii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.
Din primele investigaţii a rezultat că un tânăr de 20 ani, din comuna Mărgineni, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Bucegi din Bacău, ajungând la intersecţia cu strada Narciselor nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un moped condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Luizi Călugăra. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, fără a rămâne internat.
Cei doi conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în ambele cazuri şi li-i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Neadaptarea vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă a făcut o victimă

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.
Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 39 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2F, în afara localităţii Buhoci, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău unde a rămas internat şi urmează a i se recolta mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă.

Furt soluţionat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au sustras două bicilete dintr-un uscător situat la parterul unui imobil din Bacău.
Poliţiştii au efectuat verificări şi, la data de 9 iulie a.c., au depistat un tânăr de 16 ani, din comuna Buhoci, bănuit de comiterea furtului. În urma percheziţiei domiciliare efectuate la domiciliul tânărului în cauză a fost identificată una din bicicletele sustrase.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că la comiterea furtului ar fi participat şi un tânăr de 16 ani, tot din comuna Buhoci.
De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate a fost identificată şi a doua bicicletă sustrasă.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alte articole