Reţinut de polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău pentru furt calificat

La data de 23 august a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au reţinut un bărbat de 59 de ani, din comuna Mărgineni, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.
Poliţiştii au stabilit că bănuitul, în perioada decembrie 2017- august a.c. ar fi sustras bunuri şi bani din două autovehicule şi trei societăţi comerciale, profitând de neatenţia păgubiţilor.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă asiguraţi autovehiculele prin încuierea uşilor şi să nu lăsaţi la vedere în interiorul acestora obiecte de valoare care stârnesc interesul hoţilor (bani, genţi de voiaj, poşete, borsete, aparatură electronică, documente, etc.)
Totodată, vă recomandăm să ţineţi poşeta sau genta, cât mai aproape de corpul dumneavoastră şi să nu lăsaţi bani, acte, telefoane mobile etc. în buzunarele pantalonilor. Ţineţi aceste obiecte în buzunarul interior al jachetelor sau în genţi.

Autoare de furt identificată de poliţişti

La data de 23 august a.c, poliţiştii oneşteni au depistat şi identificat o femeie de 48 de ani, din comuna Oituz, bănuită de comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii au stabilit că la aceeaşi dată, tânăra ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială din Oneşti, cauzând un prejudiciu de 111 lei.
Bunurile au fost recuperate de poliţişti, iar femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Tânăr de 16 ani cercetat de poliţişti pentru furt

La data de 23 august a.c, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat şi identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Ureceheşti, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii au stabilit că la aceeaşi dată, tânărul s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 69 de ani din comuna Urecheşti şi profitând de neatenţia acestuia, ar fi sustras suma de 400 de lei dintr-o geantă.
Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Alte articole