Botoșănean urmărit național, depistat în Onești

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 12.00, o patrulă de siguranţă publică din Onești a depistat pe strada Tineretului, din localitate, un bărbat de 43 de ani, din Botoșani, urmărit national.
Bărbatul se sutrăgea de la executarea unei pedepse de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, conforma mandatului de execuatre a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Adjud.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Moped sustras, recuperat în scurt timp de la sesizare

PUBLICITATE

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 11.30, Postul de Poliție Colonești, a fost sesizat de un localnic despre faptul că in noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei un moped cu capacitate cilindrica de 49 cm3.
În urma investigațiilor efectuate în baza sesizării polițiștii au stabilit că mopedul ar fi fost sustras din curtea persoanei vătămate de către un tânăr de 21 de ani din comuna Răchitoasa.
Bănuitul a recunoscut fapta comisă și i-a condus pe polițiști într-un lan de grâu, la intrarea în satul Putini, unde a ascuns mopedul sustras.
Mopedul a fost restituit persoanei vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Depistat și cercetat pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacau, aflați în exercitarea atributiunilor de serviciu pe str. Spiru Haret din Bacău, au oprit in trafic un autoturism , la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate.
Tânărul emana halenă alcoolică și în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ