La volan, sub influența băuturilor alcoolice

La data de 07 iulie a.c., polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 73 ani, din comuna Vultureni, care conducea un autoturism pe DJ 241 A, în satul Tomozia, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a înctomit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Bănuiți de furt, identificați de polițiști

PUBLICITATE

La data de 07 iulie a.c., polițiștii au identificat doi bărbați de 48 ani, ambii din orașul Comănești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din verificările polițiștilor a rezultat că, în perioada 01-02 iulie a.c., cei doi bănuiți au pătruns prin efracție într-un imobil nelocuit, din Comănești, proprietarii aflându-se în străinătate și au sustras mai multe bunuri. Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost identificate și predate părții vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, la data de 07 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale au identificat o femeie de 32 ani, din comuna Șolonț, bănuitâ de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
Din verificările polițiștilor a rezultat că, în perioada 30 iunie – 01 iulie a.c., suspecta a spart un geam al unui imobil situat în Comănești care aparține unei societăți comerciale, cu intenția de a sustrage bunuri.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

La volanul unui moped neînregistrat, fără permis de conducere

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Postului de Poliție Podu Turcului au depistat în flagrant un tânăr de 27 ani, din comuna Podu Turcului, în timp ce conducea un moped pe strada Tudor Vladimirescu, în comuna Podu Turcului.
Din verificările polițiștilor a rezultat că mopedul condus de tânărul de 27 ani era neînregistrat, conducătorul mopedului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînregistrat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Condamnați la pedeapsa cu închisoarea, depistați de polițiști și încarcerați

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au depistat pe strada Oituz, din Bacău, un bărbat de 32 ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea înfracțiunii de contrabandă și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au depistat pe islazul de pe raza comunei Homocea din județul Vrancea, un tânăr de 23 ani, din comuna Huruiești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 5 luni închisoare pentru săvârșirea înfracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

La data de 07 iulie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 30 ani, din orașul Buhuși, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârșirea înfracțiunilor de punere în circulație de valori monetare false și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi și a accidentat o persoană

La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, cu victimă.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 52 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății din Bacău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, a susprins și accidentat un bâtrân de 79 ani, din comuna Corbasca. Victima a refuzat transportarea la Spitalul Județean Bacău. Cele două persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bănuit de furt calificat, depistat și reținut de polițiști

La data de 07 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat și reținut un bărbat de 47 ani, din Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din verificările polițiștilor a rezultat că, în data de 06 iulie a.c., în jurul orei 17.00, bănuitul a sustras un portofel din geanta unei tinere de 22 ani, din comuna Mărgineni, ambele persoane aflându-se într-un mijloc de transport în comun, între stațiile Orizont și Narcisa.
În cauză, bănuitul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Bănuit de furt calificat, depistat și reținut de polițiști

La data de 07 iulie a.c., polițiștii au depistat și reținut un bărbat de 39 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 39 ani este bănuit de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale din Bacău și este posesor al unui mandat de aducere emis de polițiști. De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că bănuitul a sustras bunuri în valoare de 1600 lei dintr-o societate comercială cu punct de lucru pe strada Milcov, în Bacău. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate.
În cauză, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ