Polițiștii băcăuani au ridicat aproximativ 450 de kg de articole pirotehnice, care urmau să fie comercializate fără drept, în urma a 9 percheziții domiciliare și 5 controale efectuate la magazinele unor societăți comerciale.

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și posturilor de poliție Mărgineni, Răchitoasa și Stănișești, au acționat pe linia prevenirii și combaterii comercializarii ilegale a articolelor pirotehnice.

În cadrul acțiunii polițiștii au efectuat 9 percheziții domiciliare și 5 controale la punctele de comercializare a unor persoane fizice și juridice, care dețineau și comercializau fără drept articole pirotehnice.

PUBLICITATE

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor aproximativ 450 kg articole pirotehnice, din categoriile F1 – F4, în valoare de aproximativ 12 000 de lei.

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 28 și 60 de ani, din Bacău și comunele Mărgineni și Stănișești, care comercializau fără drept, de la domiciliu sau prin magazinele unor societăți comerciale, articole pirotehnice, au fost conduse la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. A fost mult mai liniste in acest an! Nu am mai fost terorizati de petarde pe unde nici nu te asteptai! Mai avem totusi o durere de care speram sa scapam in anii viitori: bubuiturile asurzitoare ale tunurilor cu carbit! Prin unele zone ale judetului au cutremurat pamantul! De ce se permit asemenea zgomote??? Au vreo autorizatie cei care fac asemenea bombardamente la orice ora, timp de cateva saptamani??? Sunt absolut ingrozitoare!! Traumatizeaza copiii, sperie animalalele din jur! Nici n-au mai iesit din casa unii copii de teama dobitocilor astora! De ce se permite asa ceva??? Chiar suntem obligati sa induram asemenea bubuituri si nimeni sa nu ia nicio masura??? Ne-au zguduit pana in stomac pe 31 la Festivalul Datinilor si nimeni nu i-a intrebat de sanatate! Ar fi cazul sa fie interzisi si sa nu mai deranjeze linistea publica orice analfabet!

LĂSAȚI UN MESAJ