La data de 05 august a.c., în intervalul orar 07.00 – 12.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Buhuși, în colaborare cu jandarmi, au acţionat în comuna Gîrleni, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională.

În cadul acțiunii, polițiștii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 44 de ani, bănuit de furt calificat.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe aparate electro-casnice, o bicicletă, o drujbă electrică și o pompă de apă din inox, bunuri susceptibile a proven din săvârșirea de infracțiuni.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că bunurile în cauză ar fi fost sustrase de bărbatul de 44 de ani, împreună cu alți doi de 19 și 23 de ani, din locuința unui bărbat din comuna Gîrleni.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat din comuna Gîrleni care deținea o plasă de pescuit tip monofilament.

În cauză s-a întocmit dosar penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ