Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au efectuat, la data de 20 august a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Bacău, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 53 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în perioada decembrie 2014 – iulie 2015, perioadă în care a fost angajat al unui ocol silvic din judeţul Bacău, a tăiat si valorificat în mod ilegal cantitatea de 58,3 m.c. material lemnos, iar suma de 28 626 lei, rezultată din comercializarea acestuia, şi-a însuşit-o fără drept.

Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri, precum şi elemente de muniţie deţinute în mod ilegal.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ