Cu sprijinul Casei Corpului Didactic “Gr.Tabacaru” Bacau si al Colegiului National “Gheorghe Vranceanu”, Comisia Fulbright din România isi propune sa organizeze Scoala de vara “US Admissions Summer School”. Evenimentul va fi onorat de prezenta lui Bruce P. Kleiner Counselor for Public Affairs al Ambasadei S.U.A. la Bucuresti si va avea loc in perioada 10 – 12 septembrie 2013.

Vor participa aproximativ 60 de elevi ai claselor a X-a si a XI-a, din intreg judetul, cu rezultate deosebite la invatatura. US Admissions Summer School a fost organizata pâna acum la Colegiul National “Mircea cel Batrân” Constanta, la Colegiul National “Gheorghe Lazar” Sibiu si la Colegiul National “Horia, Closca si Crisan” Alba Iulia.

Programul va fi interesant si intens, fiind coordonat de Mihaela Arsene, directorul Serviciului de Consultanta al Comisiei Fulbright România. Sesiunile de informare se vor desfasura la Colegiul National “Gh.Vranceanu” si la Centrul “American Corner Bacau”, timp de trei zile, intre orele 10.00 – 20.00. Cu aceasta ocazie vor fi distribuite materiale informative referitoare la modul de a accesa o bursa de studiu, dar si la ofertele educationale ale unor colegii si universitati de peste Ocean.

PUBLICITATE

Participantii vor avea ocazia sa afle cum se construieste succesul academic si profesional in cele mai bune universitati din S.U.A, dar si care sunt criteriile de admitere folosite de institutiile superioare americane, etapele procesului de aplicatie, precum si detalii referitoare la sprijinul financiar oferit candidatilor internationali.

“La invitatia noastra reprezentantii Comisiei Fulbright din România se afla pentru a cincea oara in judetul Bacau. Succesul activitatilor similare organizate de Comisia Fulbright pâna in prezent, dar si eficienta colaborare cu cadrele didactice de la prestigiosul colegiu bacauan, ne incurajeaza in aceasta initiativa” – spune prof. Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ