"Prima parte a manifestarilor are loc la Cimitirul Eroilor"/ foto: Ramona Ionescu

Pe 1 decembrie 2014, Romania “implineste” 96 de ani. Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, eveniment care marcheaza implinirea a 96 de ani de la infaptuirea Marii Uniri, in Garnizoana Bacau vor avea loc o serie de activitati specifice sarbatoririi acestei zile.

Luni, 1 decembrie 2014, incepand cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Intregirii Neamului din Cimitirul Eroilor “Poligonul de tragere” din strada Constantei va avea loc o festivitate oficiala de depunere de coroane si jerbe de flori.

La ora 12.00, in Piata Tricolorului, bacauanii vor putea asista la parada militara si la spectacolul cultural-artistic sustinut de Muzica militara a Garnizoanei Bacau si Ansamblul “Plaiuri bacauane”.

“Dispozitivul de defilare va fi constituit din blocuri de parada organizate in detasamente, cu trupe si tehnica, peste 350 de militari si 50 de mijloace auto apartinand Bazei 95 Aeriana, unitatilor militare din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Protectie si Paza, precum si ai societatii Crucea Rosie din Bacau”, declara lt. Bogdan Todirascu, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau.

Repetitia generala va avea loc vineri, 28 noiembrie 2014, incepand cu ora 12.00, pe strada “General-locotenent Stefan Guse”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ