Luni, 13 iulie a.c., la ora 17:58, Garda de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în comuna Palanca în zona Pârâul Şanţ, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, cioate şi doborâturi.

Pentru a ajunge la locul intervenției pompierii militari au fost nevoiți să parcurgă pe jos o distanţă de aproximativ 4 km, din cauza drumului greu accesibil.

La sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 ha, în focare izolate la vegetaţie uscată, cioate şi doborâturi. Pentru lichidarea incendiului au intervenit 12 pompieri militari. Salvatorii au fost ajutați de doi voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Palanca şi patru lucrători din cadrul Ocolului Silvic Palanca.

PUBLICITATE

Incendiul a fost lichidat la ora 06:15.

Cauza probabilă a incendiului o constituie utilizarea focului deschis în spații deschise.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ