UPDATE 14.06: La această oră, echipe de la CRAB execută lucrările de remediere a avariei apărute pe conducta de aducțiune, încercând să reia alimentarea cu apă a aductiunii și a localităților rămase fără apă.

Conform informării transmisă de S.C. CRAB S.A. , durata intervenției este estimată la aproximativ 4 ore iar perioada de umplere a aductiunii este de aproximariv 10 ore.

În aceste condiții, furnizarea apei în municipiul Onești se va face după programul anunțat anterior, în această seară în intervalul orar 18.00-20.00 și mâine dimineața, în intervalul orar 06.00-08.00. Reluarea alimentării cu apă a municipiului Onești se va face imediat după reumplerea rezervoarelor, fiind îndeplinite condițiile tehnice și de calitate prevăzute de lege.
____________________________________________

În urmă unei avarii apărute astăzi, 28 iunie 2020, pe conducta de alimentare cu apă potabilă aparțînând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău), alimentarea cu apă a municipiului Onești a fost întreruptă.

În această situație, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în municipiul Onești, astăzi 28 iunie 2020, începând cu ora 10.00.

“Luăm în considerare faptul că remedierea avariei și întreruperea furnizării apei potabile către municipiul Onești poate fi un proces de durata, astfel, realimenarea municipiului Onești cu apă potabilă din rezervor se va face după un program prestabilit, astfel: În această seară, în intervalul orar 18.00-21.00 și mâine dimineața în intervalul orar 06.00- 09.00”, se arat ntr-un comunicat al RAJA.

“De îndată ce S.C. COMPANIA REGIOANALA DE APĂ BACĂU va remedia avaria, va asigurăm că RAJA S.A. va întreprinde toate demersurile necesare în vederea alimentării municipiului Onești cu apă potabilă , în cel mai scurt timp”, se mai spune în comunicat.


PUBLICITATE