Lucrătorii postului de poliție Palanca la data de 26.07.2015 orele 02,40, au fost sesizaţi de o tânără din com. Palanca, jud. Bacău, despre faptul că l-a tăiat pe soţul ei cu o lama.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Palanca, care în urma cercetărilor efectuate au constatat că în timp ce tanara se afla la domiciliu, conform declarației sale verbale, în seara de 24/25.07.2015, în urma unui conflict spontan şi a unor discuţii contradictorii cu soţul ei, l-a tăiat cu o lamă la braţul drept.

Victima a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale, rămânînd internat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 193 C.Pen, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ