Violenţele armate prelungite din Siria au dus la un numar crescut de persoane care fug din casele lor către alte locaţii din Siria sau fug în alte ţări, iar numărul de refugiaţi este din ce în ce mai mare. O astfel de situaţie s-a înregistrat şi în judeţul nostru, unde o familie s-a refugiat în comuna Prăjeşti.

O bacauanca maritata cu un sirian a fugit din calea razboiului care a cuprins tara sotului sau si s-a intors acasa, la Prajesti, langa Bacau.

Suleyman Lucica, căsătorită cu un cetăţean sirian, având naţionalitate română, s-a intors la casa in care a locuit pana sa se marite si sa plece in Siria. Sotul, sirian de origine, nu a putut parasi tara, insa impreuna cu ea au venit si cei trei copii minori.

PUBLICITATE

Cand a pasit pragul casei in care a locuit pana sa plece din tara, femeia si-a pus mainile in cap: locuinta a fost jefuita. Intreaga mobila si aparatura electronica a disparut iar casa sta sa se prabuseasca.

Voluntarii Crucii Roşii Române, filiala Bacău au mers joi, 25 iulie, cu produse alimentare, cu produse igienico-sanitare, dezinfectant, comprese sterile şi haine provenite din donaţii, pentru a ajuta astfel familia în cauză.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ