Politia Tg. Ocna a fost sesizată telefonic la data de 28.07.2015, orele 18.00, de către o tânără de 29 ani, din Tg. Ocna, despre faptul că, în timp ce se afla la o piscina, o persoană necunoscută, i-a sustras telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu estimat la circa. 600 lei.

In baza sesizării, echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, a procedat la efectuarea primelor verificari, şi, in urma exploatării unor date, au identificat autorul faptei ca fiind o tânără de 17 ani, din Tg. Ocna.

Fiind audiată, aceasta a recunoscut comiterea faptei și a predat organelor de politie telefonul mobil sustras, prejudiciul fiind astfel recuperat.

PUBLICITATE

In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Cod penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe langă Judecătoria Oneşti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ