cms. sef Florentina Neamtu spune ca cele mai multe solicitari au fost pentru minori/Foto: Ramona Ionescu

Sarbatorile de iarna s-au dovedit a fi un bun prilej pentru bacauanii care au dorit sa-si faca pasaport sau sa il reinnoiasca pe cel vechi. Serviciul Pasapoarte a functionat inclusiv in Ajunul Craciunului, iar cei care au solicitat un document de calatorie, au avut acces la ghisee pâna la ora 16.

“Zilele acestea am avut pâna la 150 de cereri pe zi, din care 45 au fost programari pe internet. Numarul solicitarilor a fost in crestere in aceasta perioada, iar mare parte dintre cereri au fost facute pentru minori. Echipa mobila de la Onesti a inregistrat la rândul ei 141 de eliberari de pasapoarte si primiri de dosare. Le reamintesc persoanelor care locuiesc in comunele si orasele invecinate Onestiului, ca in fiecare zi de marti, o echipa mobila se deplaseaza in acest municipiu pentru a prelua solicitarile si a elibera pasapoartele la termen”, declara cms. sef Florentina Neamtu, sef Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau.

Serviciul Pasapoarte isi va relua activitatea pe 28 decembrie si va functiona cu program normal pâna pe 31 decembrie 2015. Ghiseele se deschid in timpul saptamânii la ora 8.30 si se inchid la ora 16.30, exceptie facând ziua de miercuri, când programul de lucru se prelungeste pâna la ora 18.30. Serviciul Pasapoarte functioneaza in cladirea Evidenta Populatiei de pe str. Henri Coanda, CP 600302, municipiul Bacau (vis-a-vis de Scoala Gimnaziala “dr. Alexandru Safran”), telefon: 0234 552 569. (Ramona Ionescu)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ