Echipa Crucii Roşii Române, filiala Bacău, a fost prezentă vineri, 23 august, în parcul din orașul Moinești, unde a organizat un punct de prim-ajutor. Voluntarii au măsurat tensiunea arterială, au determinat glicemia şi au distribuit pliante informative.

Totodată, participanţii au fost consiliaţi în privinţa modalităţii de a lupta împotriva efectelor caniculei, iar copiii s-au bucurat de surprizele cu care au fost întâmpinați: baloane modelate sau cu însemnele Crucii Roşii și activități de face-painting.

Așa cum am anunțat de la începutul verii, pentru a veni in sprijinul locuitorilor judetului nostru, Crucea Roșie Bacău a organizat până în acest moment acțiuni de acest fel în municipiul Bacău – Parcul Trandafirilor, Parcul Catedralei, Parcul Cancicov-, dar și în orașele Slănic Moldova, Comănești și Moinești” – se arata intr-un comunicat al organizatiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ