* necazurile se tin lant pentru locatarii blocului nr. 25 de pe strada 9 Mai * doua zile a lipsit din localitate presedinta Asociatiei de proprietari nr.1, 9 Mai 25 si când s-a intors acasa a gasit din nou canale refulate si reteaua de termoficare acoperita cu apa * a urmat apoi lungul sir al telefonului fara fir, pâna ce constructorul a adus utilaje ca sa scoata apa din canale

Camelia Lisievici, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 1, 9 Mai 25, a ajuns la limita rabdarii cu angajatii firmei Elsaco care muncesc in zona la modernizarea retelei de termoficare. Dincolo de faptul ca la adresa respectiva sunt mai multe scari debransate total de la sistemul de furnizare a agentului, iar locatarii spun ca nu s-ar justifica investitia, dincolo de deranjul, mizeria si zgomotul specific santierului, in zona, s-a produs o noua inundatie care a umplut cu apa santurile sapate pentru noile conducte.

“O canalizare a refulat si nu am putut chema vidanja de la Compania de Apa pentru ca gura de canalizare este acoperita cu pamânt de la sapaturi. Am insistat de nenumarate ori la seful de santier sa care pamântul de pe capacele canalelor ca sa putem interveni la nevoie. In perimetrul nostru functioneaza un fast food si un restaurant. Uleiurile arse si grasimile ajung la canal. Dovada stau bulgarii de grasime adunati la ultima interventie a vidanjei”, declara Camelia Lisievici, presedinte la Asociatia de proprietari nr. 1, 9 Mai 25.

PUBLICITATE

Lisievici spune ca in fiecare zi are de-a face cu noi responsabili de lucrari. Mai spune ca lucreaza la comun câte 2-3 societati, au lucrari in mai multe zone, muta utilajele dintr-un loc in altul si nu comunica cu asociatia de proprietari. “Le-am spus ca nu fac lucrari de calitate si se pare ca ii deranjeaza prezenta mea pe santier. N-am ce sa le fac, pentru ca acolo locuiesc. Ei mi-au cerut clementa pâna pe 8 martie, insa, pe mine ma deranjeaza pentru ca imi invadeaza spatiul”, declara Camelia Lisievici.

Intr-o dupa-amiaza, o betoniera si-a facut loc cu greu printre masinile parcate in apropierea blocului nr. 25 de pe strada 9 Mai. Cu ajutorul unui excavator, muncitorii au turnat beton intr-un camin de vizitare. Intreaga operatiune s-a desfasurat anevoios, pentru ca din betoniera se incarca cupa excavatorului, iar cimentul era trântit de la inaltime in groapa cascata, in care se aflau vanele. La vederea aparatului de fotografiat, coordonatorul lucrarii a parasit zona. De la ferestrele apartamentelor, locatarii le strigau muncitorilor sa accelereze ritmul si sa termine mai repede lucrarea, ca sa le redea spatiul destinat parcarii autoturismelor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. atita timp cit bacaul nu mai este condus de nimeni ,ce ati vrea sa se intimple.firmele aduse in Bacau sa execute lucrari de stavarache si acolitii sai isi bat joc in continuare de bacauani pe banii nostril..in acest moment se schimba conductele cet-ului la scarile blocurilor unde nu mai exista nici un abonat racordat la cet…..ne meritam soarta.

  2. Stavarache de ce nu este destituit de prefect, de ce la alti primari s-a putut si la acest infractor nu? Stavarache sta mai mult in arest decat la primarie, functionarii primariei isi bat joc de cetatatenii orasului, parca sunt in Irak cu orasul si strazile demolate sau care se surpa la cateva zile, molozul de la lucrari este ramas din primavara anului trecut prin parcari, firmele astea de bisnitari nu au decat o roaba si doi salahori, ar trebui amendat elasaco pentru ca a subcontractat, cum a facut el dovada ca are utilaje si muncitori cand ei subcontracteaza lucrarea?

  3. Am fost azi in Botosani si s-ar parea ca aceeasi firma care a nenorocit centrul Bacaului a lucrat si acolo.Similitudinile sunt aceleasi, dale desprinse si denivelari la fel .

LĂSAȚI UN MESAJ