Bacauanii se vor putea bucura si in acest an de un show de exceptie oferit de aviatori si aparatele lor de zbor, in cadrul unui nou miting aviatic.

Acesta va fi organizat cu ocazia Zilei Portilor Deschise la Baza Aeriana 95 Bacau, pe data de 13 iunie, in devans fata de anii trecuti, când manifestarea a avut loc in iulie, in preajma sarbatorii Sfântului Ilie, ocrotitorul Fortelor Aeriene Române.

Amanuntele manifestarii nu au fost definitivate, dar se stie ca vor participa un avion supersonic Mig 21 Lancer, avioane IAR Soim, elicoptere Puma, parasutisti, precum si reprezentanti ai unor aerocluburi din tara, de la care se asteapta confirmari.

PUBLICITATE

Mai multe amanunte, in preajma evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ca o noutate de ultima ora, tocmai au confirmat prezenta la miting si IAKARII ACROBATI cu un spectacol cu acrobatii aeriene si un show pirotehnic de exceptie

LĂSAȚI UN MESAJ