Misiunea de asigurare a ordinii şi securităţii publice la manifestările tradiționale din localitatea Ruginoasa, județul Iași s-a desfășurat fără probleme deosebite.

Efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (peste 100 de jandarmi și polițiști) au asigurat astăzi, 31.12.2015, măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică în localitatea Ruginoasa, județul Iași, pe timpul desfășurării manifestărilor tradiționale de sfârșit de an .

În urma măsurilor preventive desfășurate de către structurile de poliție și jandarmerie în această zonă precum și stabilirii , de comun acord cu organizatorii evenimentului, a coordonatelor de desfășurare a activităților, aceste manifestări s-au încheiat în jurul orei 10.00 fără probleme sau incidente nedorite (este al patrulea an consecutiv în care manifestările se desfășoară în condiții de siguranță).

Transmitem mulțumirile noastre organizatorilor evenimentului, autorităților publice locale și județene, reprezentanților structurilor Ministerului Afacerilor Interne precum și celor cu care am colaborat, pentru modul în care au demonstrat, încă o dată, că tradițiile și obiceiurile de sfârșit de an din această zonă se pot derula într-un mod civilizat și pașnic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Buna seara !
    La multi ani !
    De ce nu pot sa stea jandarmii acasa cu familia si merg sa supravegheze specimene care stiu doar sa dea cu ,,ghioaga ,, ?
    Ii felicit pe jandarmi cum si-au facut datoria la Iasi la ,,Cuvioasa Parascheva ,,!

LĂSAȚI UN MESAJ