Lucian Dan Vladescu a demisionat de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), oficial din motive personale. Neoficial, se pare ca demisia este motivata de nemultumirea sa fata de decizia de majorarea pragului valoric în limita caruia institutiile publice pot încheia contracte prin achizitie directa, fara licitatie, de la 15.000 euro la 30.000 euro pentru produse si servicii si de la 15.000 euro la 100.000 euro pentru lucrari. Plecarea lui Vladescu il lasa fara sef, momentan, pe bacauanul Mircea Fechet, care indeplineste functia de vicepresedinte al ANRMAP. Fechet este unul dintre liberalii propulsati de Romeo Stavarache in sferele inalte ale Puterii si, pe lânga pozitia profesionala, el este bine pozitionat si politic, in postul de presedinte al Curtii de Onoare și Arbitraj al PNL. Mircea Fechet are 33 de ani, a fost consilier local la Bacau si activist de partid bacauan. Atât Vladescu, cât si Fechet erau la conducerea ANRMAP din luna mai a anului trecut.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Daca Fechet ocupa o functie de o astfel de responsabilitate intr-o institutie a statului, e trist.Îl stiu din liceu.Numai politica l-a salvat.Ce face acolo?Ce fac o armata de incompetenti care conduc aceasta tara amărată.

LĂSAȚI UN MESAJ