Pe 4 martie, doamnele din armata româna sunt invitate sa participle la un spectacol inedit, organizat de Baza 95 Aeriana Bacau, in cinstea zilei de 8 martie. Gazda va fi Teatrul Municipal “Bacovia”, iar pe scena vor urca trupe de muzica folk, pop-rock si muzica populara.

In cadrul spectacolului intitulat “Un zâmbet pentru cel mai minunat suflet – FEMEIA”, pe scena teatrului vor evolua: Muzica Militara a Garnizoanei Bacau, dirijata de lt. Valeriu Balan, Grupul Folk “Senin” al Bazei 95 Aeriene, condus de lt. cdor. Alexandru Bosânceanu si Ansamblul Folcloric “Plaiuri Bacauane” de pe lânga Cercul Militar Bacau, condus de coregraful Robert Costrovanu. Momentele sustinute de acestia vor alterna cu intervenetiile interpretilor Malina Mihalcea, Florin Blaj “Band”, Andrei Ciobotaru din Trupa “Artizan” si Marian Hriban.

Spectatorii vor avea parte inclusiv de moment vesele sustinute de plt. Madalina Nechita, col. (r) Paul Valerian Timofte, lt. Tudor Dora si mr. Marcel Balan. Spectacolul care incepe la ora 18.00 va fi prezentat de lt. Delia Teaca. Alaturi de Baza 95 Aeriana Bacau, partenerii evenimentului sunt Teatrul Municipal “Bacovia” si Primaria Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ