Municipale Onesti a Partidului Forta Civica. Aceasta are ca presedinte interimar pe Gelu Panfil (candidat independent anul trecut la functia de primar al Onestiului si fost consilier local democrat – liberal in mandatul 2008 – 2012, el demisionând din Consiliul Local si din PDL in anul 2011).

“Municipala partidului va avea o activitate intensa, prin care se urmareste ca aceasta sa fie una foarte puternica la nivelul judetului Bacau . Ma voi canaliza pentru atragerea oamenilor de valoare” – a declarat
Gelu Panfil, presedinte interimar.

Prezenta fostului prim – ministru al României, Mihai Razvan Ungureanu, in municipiul de pe Trotus a adus o unda a prezentarii unor detalii ale vietii politice actuale.

“Pe scena politica româneasca este suficient loc pentru cei care nu s-au implicat deloc in viata politica româneasca. Cred ca neimplicarea in politica nu este o retragere in confort ci o lipsa de incredere in democratie. Institutiile care se bucura de maxima credibilitate sunt cele care ierarhic sunt organizate foarte strict si la ora actuala acestea sunt armata si biserica. Acesta nu este un semn de saracire a democratiei românesti ci arata ca timp de 23 de ani, dupa 1989, clasa politica a fost incapabila sa ofere un program pentru România, in care aceasta sa evolueze. Când am dat o viata noua Fortei Civice am considerat ca acest sacrificiu al nostru nu va fi rasplatit material, el este unul esential pentru ceea ce vrem ca sa se intâmple in România” – spune Mihai Razvan Ungureanu.

Mentionând ca in jurul partidului sau doreste sa aduca in jurul unor principii toata dreapta, despre Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu a mai declarat ca acest partid, infiintat in urma cu un an, este exact ce vor membrii sai, un partid de oameni liberi, construit pe generozitate. Iar finalul i-a apartinut tot lui: “In 2016 dorim ca sa participam la putere, 2014 fiind un an esential in obtinerea acestei victorii”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ