Mii de locuitori din comunele Magura si Luizi Calugara au ramas fara curent electric sâmbata seara, in urma unei avarii la o linie de medie tensiune.

Vazute din Bacau, delaurile dinspre vestul orasului ofereau o imagine indita, fara nici o clipire de lumina, de parca ar fi fost abandonate brusc localitatile de acolo.
“Este vorba despre o avarie importanta, iar echipele noastre se afla pe teren si verifica din aproape in aproape linia, sa identifice locul defectiunii.

Se lucreaza intens si in orele urmatoare se va rezolva problema”, a declarat Corneliu Zait, purtatorul de cuvânt al E.ON Moldova.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. aceasta companie E.on este o enigma. chiar daca este privata, lucrurile se desfasoara acolo mai rau ca la companiile de stat. o incompetenta inimaginabila…s-au asigurat ca nu au concurenta pe aceasta zona de servicii, si fac doar cum vor, cand vor…rusine!!!

  2. În comuna Magura zilnic se i-a curentul și când suni la deranjamente ți se spune ca se lucrează la îmbunătățirea serviciilor! Serios?!? Nu mai spuneți?? Zilnic?!? Avem copii mici care tremura de frig! Sa le fie rușine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ