Santierul de la Podul Margineni este in plina activitate. Acesta face parte din investitia de amploare pe care Primaria Bacau o realizeaza pe Calea Moinesti, printr-un proiect cu finantare europeana.

Contractul de lucrari a fost semnat de municipalitate cu asociatia de firme conduse de Conextrust SA Bacau la sfârsitul anului trecut.

Durata de executie este de zece luni. Valoare totala a acestui proiect este de aproape 39.000.000 lei. Fondurile vor fi folosite pentru modernizarea pasajului Margineni, reabilitarea intregului tronson Calea Moinesti, extinderea podului peste pârâul Trebes, precum si amenajarea unui sens giratoriu la intersectia strazilor Energiei, Mioritei si Calea Moinesti.

Prin aceste investitii se urmareste fluidizarea traficului in zona, cresterea sigurantei rutiere si eliminarea riscului de inundatii in Cartierul CFR.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Era mai bine daca-l construiau exact in virful podului,cel putin faceai 2 ture de giratoriu si vedeai Bacaul de sus?
    E prea aproape de coborirea de pe pod si poate crea pericole.

LĂSAȚI UN MESAJ