Ieri, 12 august, a fost prima zi din cele sapte destinate editiei a XIII-a a taberei de profil, coordonata inca de la infiintare de prof.dr. Aurel Stanciu.

Participa circa 100 de tineri (între 14 si 35 de ani), cei mai multi elevi ai liceelor/colegiilor de arta din Bacau si din tara.

Din programul comunicat, am retinut: realizarea de ATC-uri, mail-arturi si clasicele lucrari de profil; lansarea Concursului national de pictura „Jocurile Olimpice, in imaginatia copiilor“ (initiator, prof.univ.dr. Radu Ababei, directorul DJTS Bacau), actiuni culturale („Bacaul de ieri”, in pelicule prezentate de Eugen Grigore, „Un monument istoric abandonat – Casa Vasile Alecsandri din Bacau), o intâlnire cu redactorul-sef al revistei „Ateneu“, Carmen Mihalache, lansarea revistei „Semn“ si a suplimentului „Semn special“ ş.a. Vom reveni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ