Prezenta in numar mare de bacauani la Directia Publica de Evidenta a Persoanelor Bacau a condus la instituirea unui sistem de programare. Dat fiind volumul mare de munca, ofiterul de serviciu al institutiei face programari de pe o zi pe alta, in baza unor bonuri personalizate.

Cei care vor sa-si schimbe buletinul trebuie sa stie ca nu toate persoanele trebuie sa plateasca contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru. Timbrul fiscal in valoare de 5 lei se plateste doar in cazul in care se solicita preschimbarea buletinelor de identitate, schimbarea domiciliului sau inscrierea mentiunii privind stabilirea resedintei.

Taxa pentru eliberarea cartii de identitate (7 lei) se achita la ghiseul Directiei de Impozite si Taxe Locale din incinta sediului Evidenta Populatiei.

PUBLICITATE

Cei care trebuie sa faca si dovada achitarii taxei de timbru platesc 12 lei (7 lei contravalorea CI A 5 lei taxa de timbru). Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot consulta pagina de internet a Serviciului buletine la adresa: http://www.primariabacau.ro/pagina/consilieri-i-comisii

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ce cladire improprie au cei de la Evidenta Populatie din Bacau; este o cladire noua dar facuta fara cap – geamurile nu se deschid, aer conditionat nu este, inghesuiala si intuneric, tavanele sunt foarte joase pentru o institutie publica (am eu tavanul mai inalt la mine acasa!) si peste toate astea mai intalnesti si personal cu nasul pe sus, sunt tot cei care erau in cladirea veche, aceleasi mentalitati, aceeasi Marie cu alta palarie.

  2. Chiar si la telefon daca soliciti o informatie, se raspunde pe un ton imperativ de parca toata lumea trebuie sa stie cum se rezolva diversele probleme, fiind profund deranjati daca ai intrebari prin care sa fii lamurit!
    Ceva mai multa modestie nu strica!

LĂSAȚI UN MESAJ