Sâmbătă, 04 iunie 2016, începând cu ora 08:00, 115 pompieri salvatori au intervenit cu 51 de mijloace pentru desfășurarea misiunilor de înlăturare a efectelor negative produse de fenomenelor hidro-meteorologice periculoase, ce au afectat 37 de unități administrativ teritoriale de pe raza județului Bacău.

Astfel, în cursul zilei de ieri, forțele de intervenție au acționat pentru evacuarea apei din 148 de fântâni, 29 de curți, 59 de beciuri, o locuință și un parc.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, la nivelul judeţului Bacău, în data de 05 iunie a.c., nu mai erau localități nealimentate cu energie electrică în județul Bacău.

În data de 05.06.2016, pe râurile din județul Bacău nu au mai fost înregistrate depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE.

Alături de pompierii salvatori militari, pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase au acţionat integrat și 64 de polițiști cu 33 mijloace (per schimb), fiind organizați în trei schimburi, din cadrul I.P.J. Bacău.

Pompierii salvatori băcăuani vor rămâne la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor negative generate de fenomenele meteorologice periculoase până când comunitățile vor reveni la starea de normalitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ