Luni, 19 octombrie 2015, la ora 10:52, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Poduri, sat Cernu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, aflată în gospodăria unei femei, în vârstă de 75 ani. Construcţia are pereţii din paiantă şi acoperişul cu astereală de lemn şi învelitoare din ţiglă.

Incendiul a fost lichidat la ora 11:30, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Poduri. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, au ars aproximativ 4 mp din acoperişul construcţiei.

La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti, care a acordat primul ajutor proprietarei. Aceasta a suferit un atac de panică.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ