Marți, 20 octombrie a.c., la ora 06:39, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti s-a deplasat în oraşul Comăneşti, strada Minerului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, înmatriculată în județul Neamț, condusă de un bărbat, în vârstă de 33 ani. Incendiul a fost lichidat la ora 07:00.

În urma incendiului, ce s-a produs pe timpul deplasării autovehiculului şi a avut drept cauză probabilă un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars interiorul cabinei, instalaţia electrică şi elemente de caroserie exterioară şi interioară.

La locul intervenției s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Gărzii de Intervenție Comănești, fără a fi necesară intervenția acestuia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ