Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, împreună cu alţi patru oameni de afaceri români, vor deschide la Bacau un local tip sport lounge sub brandul H10 Sport Lounge.

Deocamdata, fostul fotbalist sI partenerii sai cauta un tânar antreprenor dispus sa investeasca si sa mentina standardul afacerii, initiata in primavara, la Constanta, unde localul a necesitat 400.000 de euro.

Actionarii cauta antreprenori atrasi de ideea de a fi parte din reteaua de puburi, oferta cuprinzând, pe lânga drepturile de imagine H10 Sport Lounge si ale lui Gheorghe Hagi, avantajul de a fi parte dintr-o retea nationala care va deveni mult mai cunoscuta decât orice afacere de acelasi tip pe plan local. Alte orase unde vor fiinta localuri pâna la finele anului viitor sunt Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Galati, Ploiesti, Sibiu, Arad, Oradea si Suceava, selectate în functie de numarul de locuitori si turisti, veniturile medii si obisnuinta de a frecventa localuri de acest gen, popularitatea sporturilor si a lui Gheorghe Hagi.

PUBLICITATE

Localul de la Bacau va fi decorat cu obiecte si fotografii din cariera lui Hagi. La Bacau detine un spatiu si cumnatul lui Hagi, fostul fotbalist Gica Popescu, dar acesta incaseaza de pe urma afacerii sale doar amenzi de la Politia Locala, fiindca a lasat cladirea in paragina.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ii apreciam mai mult daca veneau sa repuna pe picioare fabrica de postav de la Buhusi. Aveau tot ce le trebuie inclusiv materia prima pe care o ard ciobanii -lana. Atunci cand primesti un dar de la Dumnezeu cred ca ar trebui sa te gandesti daca nu ti se si cere ceva in schimb. De crasme, baruri, restaurante, cluburi si alte porcarii e plina tara; una in plus sau minus…

LĂSAȚI UN MESAJ