Cei care au circulat, in aceste zile, prin fata Parcului Cancicov au putut observa ca gardul masiv, care il ingradea pâna acum a fost darâmat de mai multi muncitori, ajutati de utilaje mari. Este vorba despre un proiect al Directiei de Servicii Publice, care doreste ca bacauanii sa aiba o alta perspectiva asupra parcului.

“Este un gard inestetic, care este depasit si vom reamenaja intreaga zona de la intrare. Vom planta flori si vom da o alta fata fântânii. Vrem ca oamenii sa aiba o alta perspectiva asupra parcului”, a declarat Gabriel Gritcu, directorul directiei din primarie. Anul viitor, coloanele de la aceeasi intrare vor fi reconditionate.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Mai sunt doua lucruri esentiale de facut. Sa mutati groapa de gunoi din spatele Liceului Pedagogic,care poluiaza parcul si sa restrictionati in totolitate accesul masinilor in parc.

  2. dar gardurile dintre blocuri,biserici cand dispar?
    sa nu mai oferiti autorizati pde constructie pentru beserici, puteti tovarasilor?
    sa izolati toate blocurile dinBacau,refacute subsolurile,acoperisurile la un standard real se poate tovarasi consilieri ?
    vai de mama voastra de comunisti si inculti

LĂSAȚI UN MESAJ