Biserica catolica Sfântul Nicolae s-a dovedit astazi a fi neincapatoare pentru toti cei veniti sa-si ia ramas-bun de la Veronica Bulai, mama modelelor Monica si Ramona Gabor.

Desi perimetrul a fost asigurat de o firma de paza, toti cei care au dorit, in afara celor din presa, au putut intra in biserica pentru a-si exprima condoleantele. In jurul orei doua, cortegiul funerar a plecat spre cimititrul Sarata.

A fost nevoie de trei masini: una pentru a transporta multimea de coroane primite, una care a transportat sicriul si una in care au mers surorile Monica, Ramona si Alina Gabor impreuna cu tatal lor.

Trei preoti catolici au oficiat slujba de ingropaciune. Monica Gabor a primit sustinere atât din partea fostului sot, Irinel Columbeanu, cât si din partea unor prieteni precum Catalin Botezatu.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ