Social-democratii, reuniti in Capitala, duminica, la Congresul National, si-au ales liderii. Noua conducere a Partidului Social Democrat este formata din presedintele Liviu Dragnea, votat in mod direct duminica trecuta si validat acum, Valeriu Zgonea, presedinte executiv, si 14 vicepresedinti. Gabriel Vlase, deputat de Bacau, se numara printre cei care au obtinut aceasta functie.

Ceilalti vicepresedinti sunt Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionut Vulpescu, Nicolae Banicioiu, Mihai Tudose, Viorel Stefan, Gh. Simon si Mihai Chirica. Locurile destinate femeilor au fost câstigate de Gabriela Firea, Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu si Doina Pana.

Deputatul Gabriel Vlase este presedintele Delegatiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentara NATO, presedinte al Comisiei pentru statut din Camera Deputatilor, secretar al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala si presedinte executiv al PSD Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Si cine e si cu ce s-a ocupata innainte de a fi in politica?.
    Acum ce a facut/face pentru cei care ii reprezinta?.

    Din pacate e si el un “no name” la nivel national si local, asa cum sunt majoritatea vicepresedintilor.

  2. Cel care a castigat in realitate este Benea.A scapat de el la judet , pentru ca nu mai pot fi comasate functiile de conducere la nivel local si central. Asadar , felicitari Dragos !

  3. Ma uitam mai deunazi pe CV-ul acestui personaj. Sa se mai mire lumea ca Romania a ajuns o adunatura de analfabeti, ca scoala este ultima preocupare a copiilor, ca tara asta este mereu ultima din Europa, la toate capitolele (mai putin alea cu conotatie negativa, gen furturi, violuri, coruptie), cand iata, poti ajunge ditamai barosanul fara sa te stresezi cu invatatura. Cel mai mare partid al Romaniei are lideri unul si unul, niste somitati, domnule… nu ca mi-ar fi rusine cu celelalte partide, la o adica avem un sef de Senat care era repetent in facultate, plus adunatura aia de parasute de pe langa Basescu. Grav, foarte grav.

  4. Cine ajunge vicepres ? Un analfabet ? El ne reprezinta la NATO ? Suntem in mare pericol , oameni buni !!!! Trebuie sa iesim in strada ! Nu se mai poate asa !!!!!!!!!!!!!

  5. Felicitari, e un lucru bun ca din judetul nostru sa fie si un vicepresedinte al PSD. Dar va rugam dle. deputat sa mai lasati comuna SASCUT in pace, si terminati odata cu mascarada sustinerii lui Rauta in tot ce faceti si ocupati va de lucruri serioase in judet, fiind ca acum sau mai tarziu ve ti afla marile afaceri corupte de pe aceste meleaguri si va fi prea tarziu pt. d.voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ