Plenul Camerei Deputatilor a ales marti, 1 septembrie, prin vot secret cu bile (273 voturi pentru, 7 împotriva) componenta Biroului permanent pentru a doua sesiune ordinara a anului 2015. Printre cei alesi se afla si deputatul bacauan Gabriel Vlase, in calitate de vicepresedinte.

Au mai fost alesi Rodica Nassar si Florin Iordache (din grupul PSD) si Dan Stefan Motreanu (Grupul parlamentar al PNL). Chestor al Biroului Permanent a fost ales si un alt deputat bacauan, Ionel Palar (PNL).

Au fost desemnati, de asemenea, liderii grupurilor parlamentare dupa cum urmeaza: Marian Neacsu (Grupul parlamentar al PSD, 181 membrii), Eugen Nicolaescu (Grupul parlamentar al PNL, 117 membrii), Mate Andras (Grupul parlamentar al UDMR, 17 membrii), Bogdan Ciuca (Grupul parlamentar ALDE, 26 membrii), Stefan Burlacu (Grupul parlamentar Democrat si Popular, 11 membrii) si Varujan Pambuccian (Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, 17 membri).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Toti sunt la fel…sau poate nu. PLeaca unii si vin altii…sau poate nu. Problema este ce anume proiecte sau initiative au de gand sa faca pentru jud. Bacau. Mi-as dori un singur lucru de la ei: sa refaca infrastructura rutiera din tot judetul. Pana o sa avem noi autostrazi va mai dura. Drumul de la Miercurea Ciuc la Comanesti este inpracticabil pe 50 de Km. Diferenta este colosala, dupa ce lasi drumurile perfecte din Harghita si intri in judetul Bacau. Faceti si voi ceva pentru Bacau.

  2. Când îl agață și pe BERBECUL ăsta DNA-ul??? Mai e și ,,MARE CTITOR,, de mămnăstire, la VALEA BUDULUI. Unul dintre mafioții din GAȘCA lui HREBENCIUC. Dar are multe informații de la SERVICII și e lăsat în pace, DEOCAMDATĂ. E băgat până în gât în mafia ,,LEMNULUI,, din județul Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ