– pensionarii vor banci la fiecare scara de bloc – Asociatia de proprietari nr. 51 a facut solicitare pentru inca sapte banci

Spatiul verde destul de generos din cartierul Aviatorilor a fost infrumusetat anul acesta cu mobilier stradal. Zeci de banci puse la dispozitie de Primaria Bacau prin Directia de Servicii Publice au fost montate la cerere in fata blocurilor, acolo unde au existat solicitari.

Intr-adevar, in cartier, 80 la suta dintre locatari sunt pensionari, insa, invidia i-a invrajbit pe unii dintre ei atunci când a venit vorba despre confortul fiecaruia. Faptul ca unii s-au ales cu banci noi, a stârnit nemultumire in rândul locatarilor, iar acestia au dat buzna la Asociatia de proprietari nr. 51, cerând un nou rând de banci.

PUBLICITATE

In adresa inaintata Directiei de Servicii Publice Bacau, asociatia a solicitat sapte banci, gard viu si copaci. Daca cererea va fi aprobata, bancile vor fi montate la blocurile nr. 30, 29, 14, 19, 21, 14A si 60. Sunt insa destui proprietari care si-au amenajat singuri locul de relaxare din fata blocului, fara a mai apela la serviciile primariei.

“Oamenii se gândesc la confortul lor si vor ca in locul vechilor banci sa fie montate altele. De se va putea, acest lucru se va intâmpla anul acesta sau cel târziu in primavara anului 2016. Batrânii vor sa aiba in fata blocului câte o banca pentru a avea unde sa se odihneasca atunci când ies afara sa ia aer”, declara Ioan Târca (foto), presedintele Asociatiei de proprietari nr. 51 Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ