La data de 01.08.2016 a avut loc, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, festivitatea de avansare a 10 jandarmi, dintre care 5 ofiţeri (3 ofiţeri la gradul de locotenent şi 2 ofiţeri la gradul de colonel) şi 5 subofiţeri (1 subofiţer la gradul de plutonier adjutant, 1 subofiţer la gradul de plutonier major şi 3 subofiţeri la gradul de plutonier).

Într-un cadru festiv comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe, a dat citire Ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române pentru înaintarea în grad a ofiţerilor şi a Ordinului

Comandantului Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău pentru înaintarea în grad a subofiţerilor, după care, în prezenţa colegilor, le-a mulţumit tuturor pentru devotamentul şi efortul depus în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi le-a urat mult succes în activitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ