Putin peste 4 ceasuri, atat a durat spectacolul de Miss si Mister Boboc 2016 a Colegiului National “Ferdinand I”, desfasurat vineri, 28 octombrie, la Teatrul de Vara “Radu Beligan”.

Cu o sala arhiplina si o atmosfera fierbinte, spectacolul a fost foarte bine realizat si bine coordonat de pe scena de cei doi consacrati prezentatori “ferdinandisti” Teodora Balas si Andrei Laslau.

In concurs s-au intrecut 10 perechi de boboci iar dup ace au trecut prin probe, juriul a decis. Miss Boboc 2016 a fost aleasa concurenta cu numarul 3, Daria Tutunaru iar Mister Boboc 2016 a fost desemnat concurentul cu numarul 1, Matei Popa.

PUBLICITATE

Detalii de la spectacolul de Miss si Mister Boboc 2016 de la Colegiul “Ferdinand I” cititi in editia de luni, 31 octombrie, a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Concurs viciat de problemele de organizare, vizibile inca de la repetitii, dar mai ales de interesele dintre profesori si parintii cu bani si influenta sau de nepotisme. Ca mai toate concursurile de acest gen, de altfel…

LĂSAȚI UN MESAJ