Aproximativ 200 de poliţişti băcăuani vor fi prezenţi la datorie zilnic, în perioada minivacanţei de 1 iunie. Astfel, în perioada 01.06-03.06 a.c, poliţiştii vor adopta cele mai eficiente măsuri în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative.

În perioada 01 iunie – 03 iunie a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, sunt organizate patrule de siguranţă publică și echipe de intervenție, fiind angrenați zilnic aproximativ 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Măsurile de suplimentare a efectivelor, dispuse de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au ca scop și asigurarea intervenției rapide atunci când suntem sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în dispozitivele de siguranță publică fiind incluși luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Bacău.

Polițiștii băcăuani vor acţiona pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă şi în zona barurilor, discotecilor, piscinelor, teraselor, locurilor de recreere şi vor fi prezenți pe arterele aglomerate pentru fluidizarea traficului rutier în cadrul evenimentelor stradale.

Alte articole