“A fost sechestrata de iubitul ei si a sarit de la balcon pentru a scapa”, sustine antrenoarea sportivei, Viorica Pintilii

Multipla campioana internationala la atletism Elena Mirela Lavric este din nou sub lumina reflectoarelor. Din pacate, insa, de data aceasta, nu pentru o reusita in plan sportiv.

Principala favorita la titlul de “Atleta anului 2013 in România” s-a aruncat luni seara de la etajul 1 al unui imobil din Iasi, in urma unor certuri avute cu iubitul sau, Ionut Parfene. In prima faza, s-a avansat varianta unei tentative de suicid din partea celei mai bune sportive a CSM Onesti, cauzata de faptul ca Parfene intentiona sa o paraseasca.

Ulterior, apropiatii Mirelei Lavric au facut cunoscut adevaratul motiv pentru care atleta de 22 de ani a sarit de la etaj. “Mirela a fost sechestrata de iubitul ei si a incercat sa scape, sarind pe geam”, au replicat antrenoarea atletei, Viorica Pintilii si directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate.

Suferinta

Mirela Lavric si Ionut Parfene s-au cunoscut in urma cu aproape doi ani. “Pentru mine, Ionut este idealul. Ma sustine in tot ceea ce fac”, marturisea Mirela in vara, imediat dupa triplul succes de la Europenele Under 23 de la Tampere, unde a cucerit aurul la 800 metri si argintul in probele de 400 m si stafeta 4×400 m.

Cunoscutii celor doi sunt, in schimb, de parere ca Parfene nu impartasea aceleasi sentimente pentru fosta campioana mondiala si ca avea multiple relatii amoroase cu alte fete. “Mirela il iubeste la nebunie pe acest baiat. E primul sau iubit. Dupa parerea mea, insa ea merita ceva mult mai bun. Adevarul este ca el a facut-o de multe ori sa sufere cumplit, asa cum s-a intâmplat si acum”, spune directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate.

Alta iubita

Recent, Mirela Lavric si Ionut Parfene au avut un nou conflict. Luni, atleta a sosit de la Vaslui, de unde este de loc, la Iasi, acolo unde domiciliaza iubitul sau, in speranta ca se vor impaca. A urmat insa o noua cearta, mai ales ca Ionut se afla in compania altor doua fete si a unui baiat. “Una din cele doua fete este noua iubita a lui Parfene si se pare ca Mirela aflase de aceasta”, sustine o sursa apropiata campioanei. Conflictul a degenerat, iar Lavric a sarit de la etajul 1, aflat la o inaltime de trei metri si jumatate.

La fata locului a sosit un echipaj SMURD, care i-a acordat sportivei masuri de prim-ajutor, dupa care aceasta a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Având in vedere ca nu a suferit niciun fel de traumatism grav, Mirela Lavric a fost externata in cursul serii.

Agresata

Versiunea atletei infirma varianta tentativei de suicid, lansata, se pare, de prietenii iubitului sau. “Mirela a fost sechestrata de aceste persoane. A sarit pe geam ca sa scape, nu pentru a se sinucide ca urmare a unei crize de gelozie”, a precizat antrenoarea sa, Viorica Pintilii. “Cei din apartament au agresat-o, i-au rupt geaca, i-au luat cheile de la masina si poseta. In aceste conditii, fata s-a speriat si a incercat sa fuga.

Cum usa era incuiata, a vrut sa fuga pe geam. Din câte am inteles, a incercat sa sara intr-un copac situat chiar in fata geamului. Mirela nu s-a confruntat niciodata cu probleme psihice”, a completat directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate.

Distinctie

La mijlocul saptamânii viitoare, Mirela Lavric se va afla la Onesti, acolo unde pe data de 21 noiembrie, Clubul Sportiv Municipal din localitate va aniversa patru decenii de existenta. “Va fi o gala cum n-a mai fost nici in Onesti si nici in Bacau. Am optat pentru un spectacol bazat pe trei sectiuni, trecut, prezent si viitor, care va fi ca o predare de stafeta intre generatia Nadiei Comaneci si cea a Mirelei Lavric”, a anuntat directorul CSM Onesti, Ingrid Istrate.

In cadrul mainfestarii de la Polivalenta onesteana, la care sunt asteptati, printre altii, Nadia Comaneci, Ion Tiriac, dar si Victor Ponta, Mirela Lavric va primi titlul de cea mai buna sportiva a CSM Onesti in 2013. O distinctie care recompenseaza succesele atletei de 22 de ani si care, totodata, o poate ajuta sa treaca peste cea mai recenta cumpana din viata sa.

Alte articole