La data de 03 decembrie a.c., o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în flagrant, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Vrancea, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevazută şi ped. de art. 336 din C.P. urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

La data de 04 decembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din Oneşti au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Alte articole