Doi tineri de 20 şi 23 de ani, care au tâlhărit o persoană de sex feminin din Oneşti au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce poliţiştii i-au prins imediat de la comiterea faptei.

La data de 01 februarie a.c., poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin, din localitate, despre faptul că în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa pe strada Pinului, a fost deposedată prin violenţă de către două persoane necunoscute, de geanta pe care o avea asupra sa, în care avea două telefoane mobile şi suma de 900 de lei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de 02 februarie a.c. poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, doi tineri de 20 şi 23 de ani, ambii din Oneşti, găsind asupra acestora unul din cele două telefoane mobile şi suma de 650 de lei.

Cei doi au fost reţinuţi de către poliţişti pe o perioadă de 24 de ore iar la data de 03 februarie a.c. au fost prezentaţi Judecătoriei Oneşti, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Alte articole