Doi bărbați, bănuiți de polițiști de săvârșirea unor furturi din buzunare, au fost depistați. Față de unul dintre ei s-a luat măsura reținerii și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare.
În cadrul acțiunii polițiștii au depistat un localnic de 48 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
Bărbatul în cauză este bănuit că în luna noiembrie a.c., în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Bacău ar fi sustras din geanta unei tinere de 18 ani un portofel în care se aflau documente personale și suma de 70 de lei.
Faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

La data de 16 decembrie a.c., un bărbat de 30 de ani din Comănești a sesizat Poliția Orașului Comănești despre faptul că i-a fost sustrasă din buzunar o sumă de bani.
În urma investigațiilor efectuate în baza sesizării polițiștii au depistat un localnic de 18 ani, bănuit că la data de 16 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o sală de pariuri sportive din Comănești ar fi sustras din buzunarul părții vătămate suma de 670 de lei.
Asupra celui în cauză a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost restituită persoanei vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ