Polițiștii de investigații criminale din Bacău au reușit depistarea unor persoane bănuite ca ar fi înșelat mai mulți cetățeni pe care îi anunțau telefonic despre faptul că o persoană apropiată a fost implicată cu vinovăție într-un accident rutier, iar pentru “rezolvarea” situației este nevoie de plata imediată a unei sume de bani.

Două persoane sunt cercetate penal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat doi bărbați, unul de 25 ani, din județul Iași și un bărbat de 38 ani, deținut în Penitenciarul Galați, bănuiți că la data de 09 aprilie a.c., ar fi încercat să înșele o bătrână de 82 ani, din Bacău, folosind metoda “ACCIDENTUL”, cu 300 euro, iar la data de 10 aprilie a.c.,ar fi înșelat o altă persoană cu 5900 lei, prin aceeași metodă.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ