La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din comuna Hemeiuș, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza satului Lilieci, au observat un bărbat si o femeie, având asupra lor un bagaj, care la vederea echipajului de politie s-au refugiat in curtea unui imobil nelocuit.

Polițiștii au procedat la urmărirea persoanelor respective, prinderea și identificarea acestora.

În bagajele celor doi, un bărbat de 40 de ani din comună și o femeie de 27 de ani din comuna Plopana, polițiștii au găsit articole de imbrăcăminte, bunuri de uz casnic, bibelouri, produse alimentare, a căror proveniență nu putea fi justificată.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că bunurile în cauză ar fi fost sustrase de cei doi în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., dintr-un imobil nelocuit din aceeași comună.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ