Militarii au depanat amintiri de ziua lor/Foto: Facebook Baza 95 Aeriana Bacau

La eveniment au participat militari din Garnizoana Bacau, care au avut misiuni in teatre de operatii, membri ai Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi “General Eremia Grigorescu” si ai Asociatiei Nationale Cultul Eroilor “Regina Maria”, filiala Bacau. “Alocutiunile sustinute de gl.lt.aer (rtg) Alexandru Leonov, col.(r)Paul-Valerian Timofte si mr. Florin Ciocan, au reliefat semnificatia si importanta acestei zile. In incheierea activitatii, Muzica Militara a Garnizoanei Bacau, condusa de lt. Valeriu Balan, a sustinut un moment de promenada”, a declarat lt. Adrian Cocea, ofiter cu relatiile publice.

La moment aniversar, generalul Alexandru Leonov a subliniat inca o data faptul ca de la an la an, numarul veteranilor de razboi scade. “Daca in anul 1990 erau la nivel national 900.000 de veterani, la ultima intâlnire cu generalul Marin Dragnea am mai numarat anul acesta 22.500 de veterani de razboi si 120.000 de urmase ale veteranilor de razboi.

Din pacate, ne imputinam si pentru drepturile noastre aproape ca nu mai lupta nimeni. Celor care primeau 92 de lei ca indemnizatie nu li s-a mai adaugat nimic, iar cei care au fost decorati pe front si au primit Crucea comemorativa dupa razboi, primesc 112 lei”, a spus generalul bacauan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Problema e; că în generația de azi (aflată la putere), memoria este inexistentă, mintea le e atât de încețoșata de:cum să poată să-si facă loc cu coatele și genunchii, către partea superioară a”haznalei”;și aproape că se întreabă, când se privesc”fugitiv” în oglinda de la closetul restaurantului în care își invită curvele și lingăii, pentru a le plăti consumația; cine dracu’ mai e și veteranii ăia. …

LĂSAȚI UN MESAJ