cms.sef Constantin Mihaescu spune ca nu a mai traversat pâna acum o perioada atât de aglomerata/Foto: Ramona Ionescu

– candidatii pot depune dosarele in zilele de luni si joi, când sala de examinare este inchisa

Din luna august, programul de lucru la sala de examinare auto din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau este marti, miercuri si vineri intre orele 8.30 – 16.00. In zilele de luni si joi nu se dadeau examene, iar angajatii serviciului preluau din volumul de munca al colegilor, acestia fiind suprasolicitatI in aceasta perioada.

Pentru a evita aglomerarile de la depunerea dosarelor in zilele in care se sustine proba teoretica a examenului auto, cms.sef Constantin Mihaescu, seful SPCRPCIV Bacau, le recomanda candidatilor sa se prezinte in zilele de luni si joi, sa depuna dosarele.

Citat: “Le recomand celor care sustin pentru prima data sala sa se prezinte la ghisee in zilele de luni si joi, pentru preluare de imagini si introducerea datelor in sistem. Candidatii pot evita astfel cozile interminabile si elimina totodata stresul examenului”, declara cms. sef Constantin Mihaescu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau

Cei care nu opteaza pentru aceasta varianta, aglomereaza foarte tare zona in care candidatii asteapta pentru sustinerea probei teoretice. In ceea ce-i priveste pe cei care sustin din nou proba practica, cms. sef Mihaescu spune ca programarile au ajuns sa se faca la maxim doua luni, din cauza numarului mare de solicitari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ